За резервации: 0675/3-23-10

Контакти

Адрес

гр. Севлиево, 
ул. Хан Аспарух 5

Работно време

Пон. – пет.: 11:00 – 14:30 и 17:00 – 24:00
Събота: 17:00 – 24:00
Неделя: почивен ден

Телефон

E-mail

Форма за контакт

Съгласие

12 + 4 =